Specialization of the program: Food biotechnology Mode of training: full-time Duration of the program: 4 years Qualification: Bachelor
Food biotechnology studies the biotechnological potential of raw materials of animal and plant origin in order to obtain food additives, new enzyme preparations and biologically active substances on the basis of microbiological synthesis, and develops new, most cost-effective and promising technological solutions, which enables creating high-quality products of food and processing industries for various functional areas. The high level of specialists' training and the vast specialization of the program allow graduates to find jobs at chemical, pharmaceutical, microbiological, and food industry enterprises, as well as at subdivisions of enterprises of any industries when solving tasks of biotechnological profile.
For more information about the program, entrance exams and enrollment procedure please send an email to: oms@kemsu.ru, bionano_kem@mail.ru.
Fill in all fields
Ваша заявка отправлена.
Настоящим в соответствии с Федеральным законом от 27 июля 2006г. № ФЗ-152 «О защите персональных данных» я подтверждаю согласие на обработку своих персональных данных.
Персональные данные – любая информация, относящаяся к определенному или определяемому на основании такой информации физическому лицу (субъекту персональных данных), в том числе его фамилия, имя, отчество, год, месяц, дата и место рождения, адрес, семейное, имущественное положение, образование, профессия, доходы, другая информация. Обработка персональных данных – действия (операции) с персональными данными, включая сбор, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), использование, распространение (в том числе передачу), обезличивание, блокирование, уничтожение, проверку персональных данных.
Я даю согласие на проверку и обработку своих персональных данных.